Omelett med Rökt Skinka

1 omelett

INGREDIENSER:
3 ägg
1/2 dl mjölk
1/2 tomat
2 skivor Rökt Skinka
Ca 10 blad färsk spenat
1/2 dl riven ost
Salt
Peppar

1. Knäck äggen i en bunke och tillsätt mjölken.
2. Skär tomaten i tärningar och klipp skinkan i småbitar.
3. Tillsätt tomat, skinka, spenat och ost till ägg- och mjölkblandningen och rör om.
4. Salta och peppra efter smak.
5. Stek blandningen på mellanhög värme och när den har stelnat, vik den på mitten.
6. Stek den i ett par minuter till och servera sedan direkt.

Omelett med Rökt Skinka

1 omelett

INGREDIENSER:
3 ägg, 1/2 dl mjölk, 1/2 tomat, 2 skivor Rökt Skinka, ca 10 blad färsk spenat, 1/2 dl riven ost, salt och peppar

1. Knäck äggen i en bunke och tillsätt mjölken.
2. Skär tomaten i tärningar och klipp skinkan i småbitar.
3. Tillsätt tomat, skinka, spenat och ost till ägg- och mjölkblandningen och rör om.
4. Salta och peppra efter smak.
5. Stek blandningen på mellanhög värme och när den har stelnat, vik den på mitten.
6. Stek den i ett par minuter till och servera sedan direkt.

Dela sidan: