Om oss Charkuteri­fabriken

Om Charkuterifabriken

På Charkuterifabriken har vi specialiserat oss på skivat pålägg och snacks av högsta kvalitet. Idag tillverkar vi charkuteriprodukter, där största delen av produktionen består av skivad smörgåsmat, bacon, stekfläsk, strimlat, ölkorv samt kylda enportionsrätter.

Vi röker våra produkter på traditionellt vis, men är inte rädda för att tänka innovativt. Vi satsar på den senaste teknologin och strävar alltid efter att utveckla våra produkter för bästa smak och kvalitet.

 

Holmsbergsgård_grisar_justerad.png

Kött från Sverige

Alla våra produkter är märkta med Kött från Sveriges sigill. Det betyder att all köttråvara kommer från gris, nöt och lamm som är uppfödda, slaktade, styckade och förpackade här i Sverige. Hemligheten bakom svenskt kött är enkel. Den svenska grundidén är att djuren ska få leva så naturligt som möjligt. Med den enkla idén och böndernas noggranna arbete skapar vi tillsammans unika produkter.

Charkuterifabriken
- Njutbara charkuteri för dig & dina vänner

KLS

Charkuterifabriken är en del av KLS, ett livsmedelsföretag med fokus på det svenska lantbruket och vi har varit en del av den svenska livsmedelsproduktionen i mer än 100 år. Vi samarbetar med över 6 000 svenska lantbrukare och vi älskar svenska råvaror. Vår verksamhet bedrivs på 9 olika orter i Sverige och vi har över 1 750 kunniga och dedikerade medarbetare. KLS är en del av Danish Crown Group som är ett av de ledande livsmedelsföretagen i Europa.

Kontakta oss

Dina synpunkter, idéer och frågor är viktiga för oss. Du når oss bäst genom nedan sida.

Hållbar utveckling

Att vara hållbara och kunna tänka långsiktigt är helt avgörande för oss. Att tillsammans genom hela värdekedjan producera ansvarsfulla livsmedel är en förutsättning för framtiden. Därför arbetar vi nära både med lantbrukare, transportörer och kunder för att ständigt förbättra oss.

Vi arbetar aktivt för att minimera vår klimatpåverkan. Med stor omsorg för vår miljö arbetar vi kontinuerligt med att reducera vår energi- och vattenförbrukning samt vårt miljöavtryck via effektiva förpackningar, minskade transporter och utsläpp.